Win 3×2 kaarten op de finaleshow van Miss Nederland!

Wie wordt de mooiste van het land? Op 9 juli vindt de finaleshow van Miss Nederland plaats en die avond wordt uit twaalf prachtige finalisten de nieuwe Miss Nederland 2018 gekozen. Wil jij bij deze feestelijke avond zijn? Wij mogen 3×2 kaarten weggeven!

De show vindt deze editie voor het eerst plaats in het AFAS Circustheater in Scheveningen, de plek waar de twaalf bloedknappe meiden tijdens een spannende show zien wat hun talenten zijn. En dat is altijd een feestje; zo zit de avond vol entertainment met diverse optredens van bekende Nederlandse artiesten zoals een optreden uit The Lion King, eliZe en Tommie Christiaan, is er een glamoureuze bikinishow en nemen Kim Kötter en Viktor Brand de presentatie op zich. Maar het belangrijkste van de avond is natuurlijk de bekendmaking van de nieuwe Miss Nederland. Tijdens de finaleshow kroont Nicky Opheij, Miss Nederland 2017, haar opvolger.

Naast de voorstelronde, talentenronde en de galaronde ontbreekt ook de fel bediscussieerde bikinironde niet in de finale van Miss Nederland 2018. Juist deze jonge meiden moeten trots zijn op zichzelf en hun lichaam. Van Ee van hoofdsponsor hannah Skin Improvement: ‘Geen uitgehongerde modellen, maar gezonde, sportieve, prachtige meiden die er niets van willen weten dat er ook maar iemand voor hen gaat bepalen hoe zij zich wel of niet moeten gedragen. Kortom, women empowerment ten top!’

Wil je op 9 juli bij de finale van Miss Nederland zijn in het AFAS Circustheater in Scheveningen? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Youtube en laat hieronder je gegevens achter. Op vrijdag 6 juli maken we de winnaar bekend.

Niet gewonnen? No worries, je kunt nog steeds bij deze feestelijke avond zijn! Want iedereen kan kaarten kopen voor de finale van Miss Nederland. Tickets voor de finaleshow bestel je via Eventim.

DEZE WINACTIE IS VERLOPEN. WINNAARS HEBBEN PERSOONLIJK BERICHT ONTVANGEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *