Nieuw Club Med resort met uitzicht op de Mont Blanc

In juni dit jaar waren we nog bij de opening van Club Med Céfalu. Maar Club Med gaat door! In de feestmaand december komt er een nieuw resort met vier drietanden én een exclusief gedeelte met vijf drietanden: Club Med Les Arcs Panorama in de Franse Alpen. Naast de standaard luxe die je gewend bent van Club Med, is de architectuur en de ligging van het resort dé reason why je hierheen wil.

Wat het resort in het autovrije dorpje Les Arcs 1600 misschien wel het meest uniek maakt, is het waanzinnige uitzicht. Het heeft niet voor niets de naam ‘Panorama’ gekregen, want vanaf de berg kijk je uit over de Tarentaise-vallei en de vele bergtoppen waaronder de Mont Blanc. En dat maakt Club Med Les Arcs Panorama perfect voor de sportieve (wintersport)vakantieliefhebbers. Zo bevindt het resort zich midden in een dennenbos en aan de voet van een uitzonderlijk skigebied: Paradiski, een van ’s werelds vijf grootste skigebieden. Het gebied verbindt Les Arcs, La Plagne en Peisey-Vallandry aan elkaar. Het biedt 425 kilometer aan pistes voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Dankzij de hoge ligging van de pistes en twee gletsjers, is Paradiski gedurende het hele winterseizoen een zeer sneeuwzekere bestemming. Door de moderne infrastructuur van liften en eigen app – Yuge (online checken van eventuele wachttijden), is het zorgeloos genieten van het gebied Paradiski.

Genoeg gesport? Ontspan in het verwarmde binnen- en buitenzwembad, de Zen Zone of de zeer ruime Club Med Spa by CINQ MONDES.

The perfect family getaway

Les Arcs Panorama is een ski in-ski out resort en onder andere daarom de ideale keuze voor families. In de winter vertrekken de kids ’s ochtends vanuit hun eigen skiroom voor een dag vol ski-avonturen met hun skileraren van de École de Ski Française (ESF). En voor de nog kleinere kids is er een kinderopvang vanaf vier maanden in de Baby Club Med, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van wat quality time.

In het resort zijn diverse restaurants. Zo is er het speciale concept Bread & Co. De kids nodigen hun ouders uit om te komen dineren, met een echt menu dat ze van tevoren kunnen geven. De kids maken dit menu klaar voor de ouders en zichzelf! Ook is er een hoofdrestaurant en heb je de gastronomische lounge. Je kunt dus elke avond een andere dinerplek uitzoeken!

Hot tub & bubbels

Naast de standaard luxe en verzorging die het resort biedt, neemt Club Med graag nog meer zorgen en stress weg met de Easy Arrival service. De Easy Arrival service houdt in dat aan alles wordt gedacht: natuurlijk de vlucht en transfer naar het hotel, het verblijf, de verse maaltijden en drankjes, maar ook alles wat je nodig hebt om te skiën. De liftpas ligt al klaar bij inchecken en eventueel gehuurd materiaal staat al klaar in de locker. De kids staan desgewenst al ingeschreven voor de juiste kinderclub. Aan alles is gedacht voor het nodige skiplezier.

Wil je de lat – letterlijk – nog hoger leggen? Dan is er de vijf drietanden zone op de bovenste verdiepingen van het resort. Deze bestaat onder meer uit 24 luxe suites en een panoramisch terras van maar liefst 390 vierkante meter inclusief hot tub en natuurlijk een glas bubbels!

Zie jij jezelf deze winter al skiën of snowboarden, wandelingen op sneeuwschoenen, hondensleeën of snowbiken? Wij wel! Overigens is deze bestemming in de Franse Alpen niet uitsluitend voor het winterseizoen, maar ook voor het zomerseizoen, want dit gebied is ook absoluut in de zomer het bezoeken waard!

And there is more to come… Met de opening van dit resort bevestigt Club Med haar koers om ieder jaar minimaal drie tot vijf premium all-inclusive resorts te openen.

Op de hoogte blijven? Ga dan naar clubmed.nl