Stokke Tripp Trapp Dinner haalt €30.000 op voor Prinses Máxima Centrum

Vrijdagavond vond de vierde editie van het Stokke Tripp Trapp Dinner plaats in de Amsterdamse Vondelkerk. Tijdens dit jaarlijks event, een initiatief van online parenting lifestyle magazine Prêt-à-Pregnant in samenwerking met het Noorse kindermerk Stokke, wordt geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar was dat het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. In totaal werd er €30.000- opgehaald. De organisatie was wederom in handen van multi-onderneemster Janine Kho, onder meer founder en eigenaresse van Prêt-à-Pregnant én contributing editor voor Talkies Magazine!

Chair for Life

85 inspirerende, ondernemende vrouwen – én moeders – kwamen vrijdagavond samen, geheel in stijl van het circusthema en iedere genodigde mocht plaatsnemen op een iconische Tripp Trapp stoel van Stokke; de Chair for Life. Aanwezigen kochten hun plek aan tafel door een Tripp Trapp aan te schaffen, waarvan de volledige opbrengst naar het goede doel gaat. Onder de aanwezigen waren onder andere Ruba Zai, Giovanca, Carolien Spoor, Romy Boomsma, Chantal Bles, Kelly Weekers en Lucy Woesthoff.

Fun Fair

Naast een plek aan tafel werd er ook op andere manieren geld opgehaald: geheel in stijl met het circus thema van deze editie was een fun fair georganiseerd waar verschillende bedrijven aan deelnamen. Ieder bedrijf haalde met de verkoop van lootjes voor een eigen attractie, zoals touwtje trekken en een grijpmachine, extra geld op voor het goede doel. Naast de attracties vond er ook een speciale veiling plaats waarbij er bijzondere items zoals een kunstwerk van Selwyn Senatori en een bokssessie met Rémy Bonjasky onder de hamer zijn gegaan. De avond eindigde met een groots feest voor extra genodigden.