Ombir foundation: geef een mooi leven

Stel je jezelf weleens de vraag: hoe mooi is mijn leven eigenlijk? Sta je weleens stil bij het feit dat je het leven eigenlijk heel goed op orde hebt? Hoe mooi zal het zijn als de weeskinderen in Nepal ook hun mooiste leven kunnen leven?

De Ombir Foundation maakt zich sterk voor weeskinderen in Nepal, dit doen zij door middel van het bouwen van een nieuw weeshuis in Kathmandu. Maar dat weeshuis komt er natuurlijk niet zomaar! Graag inspireert De Ombir Foundation zoveel mogelijk mensen om een steentje bij te dragen aan dit project. Hoe? Tussen 5 en 15 april is het boek Master Your Mindset, Leef Je Mooiste Leven van schrijver en inspirator Michael Pilarczyk te koop. Van ieder verkocht exemplaar gaat er €10 naar de Ombir Foundation voor de bouw van het nieuwe weeshuis.

Oprichter van de Ombir Foundation Mick Bröcker en Michael Pilarczyk willen zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren om óók je mooiste leven te gaan leven. Daarom hebben zij de actie Leef je mooiste leven en geef een mooiste leven opgezet. Er is nog €50.000 nodig om het weeshuis voor het einde van dit jaar af te krijgen en in gebruik te nemen.

Wil jij je steentje bijdragen? Lees hier meer over het project.