Limited edition elegantie

De zoektocht naar de perfecte lingerie kan een lastige zijn. De ideale kleur, de fijnste fit en het mooiste design – het gaat vaak gepaard met bloed, zweet en tranen in de paskamer. Lingeriemerk Marie Jo stelt echter nooit teleur, en heeft daardoor een hele grote fanbase verzameld door de jaren heen. Ter ere van haar twintigjarig bestaan, heeft het merk een limited edition van het setje ‘Tom in denim bleach’ gelanceerd. 

Discrete elegantie

Marie Jo L’Aventure werd vorig jaar twintig. Deze uitgepuurde lijn verleidt sinds 1997 vrouwen over de hele wereld, van Zwitserland tot de Verenigde Staten. Het Belgische lingerielabel droeg de twintigste verjaardag op aan de fans en vroeg hen een favoriete Tom print te kiezen. Deze signature piece verenigt als geen ander discrete elegantie met een zuiver lijnenspel: het handelsmerk van de collectie. De combinatie van denim bleach – de uitgekozen print- en de iconische, speelse schouderbandjes is op en top zomers.

Signature piece

Marie Jo draagt zijn twintigste verjaardag op aan zijn fans met een unieke limited edition van Tom. Eind 2017 kon elke Marie Jo fan haar favoriete uitvoering kiezen van deze signature piece om de 20e verjaardag van de lijn te vieren. De finale favoriet van alle Marie Jo vrouwen samen, landde dit seizoen in de winkel. Marie Jo L’Aventure zet zijn twintigste verjaardag dit seizoen zo verder: Tom in denim bleach . Tom ademt een en al Modern Minimalism. Hij is de klassieker bij uitstek van Marie Jo L’Aventure. Deze legendarische beha zorgde meer dan twintig jaar geleden voor een ware revolutie in de lingeriewereld. Het zuivere lijnenspel van deze beha gaat hand in hand met somptueuze texturen en een naadloze afwerking. Met zijn zuivere interpretatie van elegantie, heeft hij zijn korte en krachtige naam niet gestolen.

Tijdloze vorm

De seamless cups enerzijds en het iconische behabandje met bollen anderzijds –  oftewel de meest pure en tijdloze vorm aller tijden – creëren samen een gracieuze tandem. De onversneden elegantie van deze stijlvolle combinatie is steevast afgewerkt in alle soberheid, zonder zichtbare naden of details.