Feel sexy & free in Thalassa Boom Resort Wear

Van plan om het koude Nederland te ontvluchten tijdens de kerstperiode en af te reizen naar een zonnig oord? Of ben je nog op zoek naar een mooi kerstgeschenk? Thalassa Boom Resort Wear is een lifestylemerk dat een populaire flirterige Braziliaanse snit combineert met stijlvolle Europese klasse –  en er zijn nu weer prachtige zijden kimonos en gouden en zilveren badpakken aan de collectie toegevoegd speciaal voor de feestdagen!

De resort wear is ontworpen voor vrouwen die hun garderobe graag van de nodige glamour voorzien met luxueuze handgemaakte strandkleding. Heerlijk om in te loungen in een trendy Beach Club, met een glas champagne in je hand en relaxte muziek op de achtergrond.

Luxueuze strandcollectie

Alle badmode is gemaakt van hoogwaardige Italiaanse stoffen in, jawel, Italië. De designs ontstaan in Miami, waar de eigenaresse van het merk, Thalassa Boom, veelvuldig is. Ze heeft haar eerste luxueuze strandcollectie gelanceerd in augustus 2016 en deze bestaat niet alleen uit betoverende bikini’s en badpakken, maar ook uit prachtige overgooiers in zijde, organza, kant en katoen, en stijlvolle strandtassen van neopreen met levendige, dynamische kleuren! De ontwerpster produceert haar collectie in gelimiteerde aantallen – zo draag je altijd een uniek exemplaar. Voortdurend voegt Thalassa ontwerpen aan de collectie toe om deze fris en vernieuwend te houden. Ook nu zijn er weer prachtige zijden kimonos en gouden en zilveren badpakken aan de collectie toegevoegd voor de feestdagen.

Chic & Sexy

Thalassa’s doel? Draagbare badmode maken. Ze richt zich op het creëren van aantrekkelijke starndkleding waarbij iedere pasvorm simpel, chic, flatteus en toch sexy is. Daarom is haar collectie ideaal voor zowel alledaagse als meer chique aangelegenheden. Maar Thalassa gaat ook voor kwaliteit. Ze gebruikt alleen de beste stoffen, versieringen en accessoires voor haar ontwerpen. Het resultaat is resort wear die synoniem is met kwaliteit, glamour & schoonheid – en daar voel je je zelfverzekerd en modebewust in op de beach en aan de pool. Want het leven is te kort om een leuke pool party over te slaan! Meer info via thalassaboom.com