Alzúarr lanceert zeer exclusieve schoen van 25.000 euro!

In de Talkies Glamour issue interviewden we Zeynep Dag, oprichtster van het Nederlands schoenenmerk Alzúarr. Dat ze niet bang is om risico’s te nemen liet ze toen al zien. Maar nu komt de jonge onderneemster met een wel heel bijzonder ontwerp: een exclusieve schoen van 25.000 euro!

Met de lancering van deze schoen wil founder en creative director Zeynep Dag laten zien dat niets onmogelijk is in het leven. Dit motto van haar heeft ook geleid tot het grote succes van haar schoenenmerk. De schoenen zijn gemaakt met drielaags 24 karaat goud, dat speciaal ontwikkeld is in Italië waardoor de schoenen draagbaar zijn. Het is de eerste keer dat er draagbare hoge laarzen zijn ontwikkeld met 24 karaat goud. Het zal de komende maanden gepresenteerd worden in luxe warenhuizen in Doha, Dubai, New York, Londen en Parijs.

De schoenen zijn exclusief verkrijgbaar op aanvraag via de online boutique van Alzúarr. Zeynep heeft in januari 2017 haar merk Alzúarr opgericht en nmiddels heeft het merk Hollywood veroverd, werkt ze samen met alle celebrity stylisten en wereldsterren als Rihanna, Kylie Jenner, Rita Ora en Zendaya behoren tot de clientèle van Alzúarr. Daarnaast heeft Zeynep onlangs een miljoenen deal gesloten met groot internationaal merk Mexx en zal zij tevens een speciale samenwerking aangaan met een van de grootste Hollywood stylisten.
 So there’s a lot more to come for Alzúarr!

Bekijk de schoenen hier