Marc Lubach zijn tips voor de perfecte summerlook

Talkies Beauty Editor, topkapper en visagist Marc Lubach deelt in Talkies zijn passie voor zijn vak. Deze keer: flawless make-up, zelfs wanneer de zon volop schijnt!

Tip 1

Marc: ‘Heerlijk, het terrasseizoen is weer aangebroken! En als je het terras op gaat zet je jezelf – jawel – natuurlijk helemaal in de steigers. Veel vrouwen in Nederland smeren zo min mogelijk op als ze een dagje de zon in gaan, maar dat is dus helemaal nergens voor nodig. Want gebruik je minerale make-up, dan blijf je de hele dag flawless. Minerale make-up is waterproof dus hoe warm het ook wordt, jij blijft er stralend uitzien. Maar er is nog een groot voordeel en dat is de SPF erin! Gebruik als basis bijvoorbeeld deze Colorescience Bronzing Perfector met SPF 20 (€54,25), want deze primer zorgt voor een gladde huid en zorgt ervoor dat je make-up nog beter blijft zitten. Daar overheen kun je de Tint du Soleil foundation met SPF 30(€65) gebruiken. Flawless it is!

Tip 2

Mat is helemaal uit – dit seizoen gaan we voor de dewy look! Alles met glans in het gezicht is goed. De Hollywood Contour Wand van Charlotte Tilbury (€35) is hiervoor perfect. Even mee over je neusbrug, onder de uiteindes van je wenkbrauwen en op je jukbeenderen vegen en you’re good to go!’

3x favo beauty adresjes

Kliniek aan de Maas – Maastricht
Specialist in non-operatieve behandelingen van huidveroudering. Het adres voor ruim twintig jaar ervaring op het gebied van injectables, peelings, haarverbetering, name it.

Philip Martin’s – Oosterbeek
Via zijn conceptwinkels breidt Philip Martin’s zijn filosofie van het gezonde leven verder uit naar de omgevingen waarin zijn productlijnen worden gebruikt. Deze hair salon in Oosterbeek is echt prachtig!

KNAP Institute – Amsterdam
Deze cosmetische kliniek is gespecialiseerd in anti aging, huidverbetering, huidverjonging en diverse afslankmethoden.