Talkies Diary Week 50

Achter de schermen waren we de afgelopen weken druk om weer een heerlijke glamoureditie van Talkies bij je op de mat te bezorgen. Ondertussen zat onze agenda vol met afspraken, lanceerde Janine Kho haar platform Leading Asians en maakten Sanne en Lesley zich klaar voor een spetterende shoot met Rens Kroes. Kijk mee! 

Kristina ging met Sensai naar Wenen. Noviteiten, gezellige collega’s en glühwein: topcombinatie!

Druk bezig met de laatste loodjes voor onze december issue, maar ondertussen zitten Sanne en Lesley niet stil. Een interview én shoot met Rens Kroes staan klaar voor je in onze anniversary issue die vanaf 25 januari in de winkels ligt.

Mixing business with pleasure met de dames van hannah! A little sushidate @ SUSHISAMBA never hurt anyone ;-)

Onze contributor Lonneke Nootenboom had opnames voor ‘Koffietijd’. En zo te zien hebben ze gelachen! De uitzending is 14 december.

Kristina was bij de intieme launch van FEMME POWER, het nieuwe parfum van Olcay Gulsen. Het parfum inclusief heerlijke chocoladeletters werden gepresenteerd in deze fabulous beautyboxen.

Femke was ondertussen een lang weekend in fashionstad Parijs. Geen betere catwalk dan de streets of Paris!

Fred van Leer maakte zich klaar voor de première van ‘Bon Bini Holland 2’!

Moeder van twee kinderen, creatieveling, ondernemer pur sang én onze eigen contributor! Janine Kho lanceerde haar innovatieve platform: Leading Asians!

Om dat te vieren kwam Janine gezellig langs, en ze nam een héérlijke champagnetaart mee!

Vlaamsch Broodhuys kwam langs op de redactie en verraste ons met heerlijk kerstbrood. Happy Holidays! Thanks Vlaamsch Broodhuys!