Talkies diary, week 37

Zo! De nieuwe editie van Talkies ging afgelopen week naar de drukker en dat betekent dat er op 14 september weer een kersverse editie op je mat ligt! Verder maakten we deze week tijd vrij voor events en afspraken – kijk mee.

Wil je tussen de diary’s door op de hoogte blijven? Abonneer je dan op ons kersverse YouTube kanaal, waarop je onze vlogs voorbij ziet komen. Zo publiceerden we afgelopen vrijdag de vlog over ons bezoek bij Moët  & Chandon in Frankrijk!

Dít komt heel goed uit op momenten wanneer we in deadline zitten! Tony’s Chocolonely heeft weer drie nieuwe smaken en wij hebben ze alvast voor je geproefd. Ons advies: kopen die smaken, om te smullen!

Karin Barnhoorn was in de Algarve. In Talkies gaat Karin vanaf heden haar travel trips met je delen, want als reisexpert en founder van chapterfifty.com heeft ze er een hoop!

Janine organiseerde afgelopen week de Pret à Rally x BMWgoesDutch editie met deze groep leuke vrouwen! En natuurlijk hoort daar een kiekje in Volendamse outfit bij ;-)

Suzanne kreeg een verwenmanicure van OPI met hun nieuwe Pro Spa lijn plus een vers lakje uit de nieuwe Iceland Collectie en heeft nu heerlijk zachte én mooie handen. Aanradertje hoor!

Care Cosmetics heeft een gloednieuw kantoor en wij waren bij de opening afgelopen week. In het pand is werkelijk alles aanwezig om jezelf zowel van binnen als buiten goed te voelen: zo is er een fitness, een behandelingsruimte, een showroom met alle merken behorend bij het portfolio van Care, ruime werkplekken en ga zo maar door!

In de showroom zagen we onder andere moois van PUPA!

Lonneke lanceerde afgelopen week haar eigen collectie in samenwerking met DNA Amsterdam. Op een boot varend door de grachten toonde ze de collectie aan een selecte groep vrouwen!

Ook Kelly en Renate waren bij de presentatie van Lonneke en zoals je ziet, goed geslaagd!

Ja, de Talkies Lunch komt er weer aan! Sahrissa van TOV Essentials ontving de invite en kan net als wij niet wachten op de gezellige middag

All pink everywhere! Echte mannen dragen roze, nietwaar Fred? ;-)