Talkies diary, week 26

In München met (vlnr) Liran Wizman, Alex en Micky van de Gekko Group, Marianne van Europe Hotels Private Collection, Talkies' Marjolein, Merel van IVY LEE en Lise van Harpers Bazaar

Happy Monday! De zomer is in volle gang en dus staan er feestjes en partijen op de planning. Je ziet het in de nieuwe diary! 

Je kunt nog steeds kans maken op het boek Leer van Fred, van onze eigen Fred van Leer! Vol met fashion tips en trics. Doe hier mee aan de winactie!

Sanne was bij de opening van LAKWERK, de nieuwe nail art studio in hartje Amsterdam. Natuurlijk met de mooiste OPI kleurtjes :)

Modeontwerper Janice komt met het antwoord op de vraag waar iedere vrouw mee worstelt: wat moet ik aan? Jildou van de Bijl- hoofdredacteur LINDA. – overhandigde het eerste boek van Janice tijdens de lancering!

En Kristina was ook bij de lancering van Janice zijn modeboek. Go get it!

In het midden founder van Tirisi Jewelry samen met haar Tirisi Friends of the Brand Lonneke Nooteboom, Leontine Borsato, Quinty Trustfull en hoofdredacteur Talkies, Kristina Bozilovic. Ze proostten op de nieuwe ‘Wangle’ (Watch Bangle)

Marjolein was in München op uitnodiging van ROOMERS, het nieuwe luxury hotel midden in de stad. En natuurlijk was daar een champagne moment op de rooftop van het hotel! Hier met Merel van PR Agency IVY LEE, Lise van Harpers Bazaar en Marianne, Executive van Liran Wizman (eigenaar van ROOMERS hotels)

Meer over het ROOMERS hotel lees en zie je binnenkort in Talkies!

Kristina vierde de verjaardag van onze contributing editor Lonneke Nooteboom bij haar thuis in stijl ;-)

 

Nog een party afgelopen week! Dé CHANEL party ter ere van de opening van de nieuwe boetiek op de pc Hooftstraat in Amsterdam! Hier met May-Britt, Kristina, Jildou, Janine en Marinke!

It’s time to get married! Designer Jordy mocht alvast afkijken bij een van zijn vrienden die afgelopen weekend ging trouwen – want zelf stapt ‘ie volgend jaar in het huwelijksbootje ;-)

En Jordy ging met zijn verloofde naar een kookworkshop @kookfabriek van Julius Jaspers

En Talkies’ Egon bracht het weekend door in Budapest voor een daddy shower van twee vrienden!