GRATIS PUPA-SET BIJ 6 KEER TALKIES MAGAZINE!

Neem nu een abonnement op 6 keer Talkies Magazine voor maar €25 en ontvang de pupa-set t.w.v. €60,15 cadeau!

Deze set bevat vier producten. Allereerst is er de Glossy Lips 400 Love me Forever, die aantrekkelijke en sensuele lippen geeft dankzij de briljante glossy kleur, maar ook een nagellakeffect heeft. Door het glanslaagje op de lippen ontstaat er een 3D-effect dat intens dekt en extreem long lasting is. De toegevoegde arganolie verzorgt en beschermt de lippen. Daarnaast is er de Vamp! Compact Duo Eyeshadow 004 Bronze Amber, speciaal voor vrouwen die hun look dagelijks willen afwisselen! Het is een ongeëvenaard palet dat twee perfect op elkaar afgestemde oogschaduwtinten bevat die los van elkaar gedragen kunnen worden, of juist samen, voor een opvallend resultaat. Dan de Ultraflex Extrablack: een mascara voor een mooie krul en extra lengte. Het heeft een flexibel borsteltje en kammetje om je wimpers mooi te spreiden. En tot slot krijg je de Lasting Color Gel 125 Bougainvillea nagellak, die bestaat uit een speciale mix van polymeren. Dankzij deze samenstelling zien nagels er langdurig glanzend en schitterend uit. De nagellak kent een hoge pigmentconcentratie voor een zeer intense en uniforme kleur. De revolutionaire geleffectlak laat de nagels er superglanzend uitzien.

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.