Gratis KOMONO-zonnebril bij 6 keer Talkies Magazine

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine voor maar €25 (6 edities) of €35 (8 edities) en ontvang een KOMONO-zonnebril cadeau!

Op zoek naar een trendy zonnebril? KOMONO staat bekend om echte ‘eyecatchers’! Het zonnebrillen- en horlogemerk heeft een scala aan ontwerpen met felle kleuren en minimalistische esthetiek in de wereld van accessoires. Kwaliteit en ambacht is leidraad en elk product is zichtbaar met zorg gemaakt. Niet voor niets is Lady Gaga groot fan van het merk!

Wil jij ook stralen dit najaar met een trendy KOMONO? Neem dan nu een abonnement op Talkies en krijg een zonnebril cadeau! Je krijgt nu bij een jaarabonnement op Talkies (6 edities) The Ellis Sahara (t.w.v. €49) cadeau! Dit stoere, eigentijdse ontwerp past bij elke outfit.
Wil je Talkies inclusief twee keer TalkiesMAN ontvangen? Neem dan een abonnement op 8 keer Talkies voor maar €35 en ontvang The Gabriel Noon (t.w.v. €69) cadeau. Deze speelse versie van een klassiek vlinderontwerp is perfect voor bijzondere gelegenheden!

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.

komono.com

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.