GRATIS DAPHNY RAES PORTEMONNEE

Neem nu een abonnement op 6 keer Talkies Magazine voor maar €25 en ontvang deze Daphny Raes portemonee cadeau!

Draag je ook een grote portemonnee die veel te zwaar is? It’s time to get organized! De  creditcardhouder ‘Jack’ van DAPHNY RAES is gemaakt van plantaardig gelooid leer en afgewerkt met krokodilreliëf en gouden details. Ontworpen om in de kleinste tassen te passen!

DAPHNY RAES is een jong Amsterdams tas- en walletmerk dat gelooft dat kwaliteit een gewoonte moet worden. In tegenstelling tot fast fashion creëert DAPHNY RAES tijdloze, minimalistische designs van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten worden ethisch geproduceerd in Europa met Italiaans plantaardig gelooid leer, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Met het Amsterdamse stadsleven in gedachten is elk detail uitgedacht voor jouw on-the-go levensstijl. Door alleen online te verkopen belooft DAPHNY RAES buitengewone kwaliteit voor een eerlijke prijs. Shop de complete collectie op daphnyraes.com.

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.