Gratis Collistar zonverzorging bij 6 keer Talkies Magazine!

Neem nu een abonnement op 6 keer Talkies Magazine voor maar €25 en ontvang de Collistar-set t.w.v. €50,70 cadeau!

In  navolging van  de succesvolle Moisturizing Tanning Sprays introduceert Collistar dit jaar de nieuwe Active Protection Sun Spray SPF50+ (150 ml) voor de zeer gevoelige huid. Dit is het ideale product om deze formule met zeer hoge beschermingsfactor snel, eenvoudig en over het hele lichaam aan te brengen (inclusief de moeilijk bereikbare huidzones) – zonder in te masseren. Deze speciale 360⁰ spray is hét praktische product uit deze Collistarlijn voor de zeer gevoelige huid.

Daarnaast beschermt de Magic Serum Multi-action Perfect Hair 5 in 1 (150 ml) je haar tegen zon, zout, wind, chloor en de hitte van föhn en stijltang. Ook bestrijdt dit product kleurvervaging en daarnaast werkt het hydraterend en versterkend én helpt het gespleten haarpunten voorkomen. Verder wordt je haar zachter, krijgt het meer volume en glans, wordt het ontklit en wordt het stylen gemakkelijker.

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.